Ga naar de inhoud

Wat we doen

Ons team heeft uitgebreide ervaring met het werken aan verschillende merken auto’s. We zijn universeel en leveren onder meer de volgende diensten.

Groot en klein onderhoud.

U kunt bij ons terecht voor grote en kleine onderhoudsbeurten aan uw auto, maar ook voor reparaties zoals vervanging van bijvoorbeeld de distributieriem, koppeling of onder groot onderhoud, staan we voor u klaar. Voor kleine defecten als een lampje of bijvoorbeeld een lekke band mag u bij ons altijd binnen lopen.

APK-Keuring

Wij keuren uw auto volgens de regels van RDW. Indien u de APK combineert met een grote onderhoudsbeurt, berekenen wij geen extra kosten voor de APK (m.u.v. leges)

Schadeherstel en uitdeuken zonder spuiten

Mocht u onverhoopt schade aan uw voertuig hebben, kunt u bij ons terecht. We werken samen met een aantal schadeherstelbedrijven, en zullen er alles aan doen om uw voertuig weer in goede staat terug te brengen.

Kleine schades zonder lakbeschadiging. Voor kleine schades en deukjes staan we graag voor u klaar. Wanneer de lak van het voertuig onbeschadigd is, kan het plaatwerk worden uitgedeukt zonder te hoeven spuiten.

Zomer- en winterbanden

Wij leveren zomer- winter en all weatherbanden van diverse merken, afhankelijk van uw wensen. Wij verzorgen ook de seizoenswissel van banden/wielen en eventueel de opslag van uw banden/wielen.

Aircoservice

Wij zijn STEK erkend en kunnen uw airconditioning met de modernste apparatuur dan ook controleren, onderhouden, bijvullen en repareren.