Ga naar de inhoud

Historie

1982, starten in een schuur

Oprichter Geert Zaat is Garage Zaat begonnen op 1 Oktober 1982. De garage bestond toen uit een kleine schuur waarin reparaties werden uitgevoerd. Hij startte met verkoop van 2 auto’s. al snel werden dit meer auto’s en werd de schuur te klein voor de werkzaamheden.

Jaren ’90, een nieuwe garage

Er werd een stuk bijgebouwd en het bedrijf groeide verder.

In mei 1993 is de huidige garage gebouwd, waardoor de werkplaats groter werd en dus meer capaciteit kreeg. Vanaf nu hadden we drie hefbruggen tot onze beschikking. Ook ontstond er meer ruimte voor de verkoop van auto’s. Er werd een derde monteur aangenomen.

2000 – 2010 Tegenslag en voortzetting

Toen Geert Zaat in 2005 ziek werd, is besloten dat zoon Jan in het bedrijf kwam, om op eenzelfde manier verder te gaan met het bedrijf. In 2018 hebben we helaas afscheid van Geert Zaat moeten nemen, maar we gaan verder waar hij gestopt is, waarbij veel van de uitgangspunten nog altijd staan als een huis.

In 2002 is de garage verder uitgebreid met een aparte ruimte met een extra hefbrug en een wasplaats.

Heden

Een betrouwbaar bedrijf, waar de klant geen nummer is, en waar vakkundigheid en klantvriendelijkheid erg belangrijk zijn. Het bewijs? Talloze vaste klanten die op ons vertrouwen. Daar doen we het voor!